Долф Лундгрен няма да участва в "Универсален войник 3"

Долф Лундгрен няма да се снима в третата част на "Универсален войник", а Жан-Клод ван Дам ще бъде само 10 дни на снимачната площадка, съобщава Moviehole.

Самият Жан Клод не утачнява кое студио се е заело със заснемането на филма, нито дали той ще играе главна или второстепенна роля в него.Не е ясно дали филма ще има кинопремиера или ще е предназначен само за DVD.

Режисьор на третият филм за универсалните войници е Саймън Фелоус, който през 2007 година засне "Until Death" с ван Дам.

Предварителната информация за филма бе, че Жан Клод ван Дам ще спасява света от чеченски националист, носещ името Басаев.

Първият "Универсален войник" с режисьор Роланд Емереих излезе през 1991 година. Историята беше свързана с убити във Виетнам войници, които правителството съживява и превръща в неуязвими бойци. През 1999 година се появи продължение на филма, отново с ван Дам в главната роля. Филмът обаче не се радваше на успех, какъвто имаше първата част. Последваха още два телевизионни проекта, носещи същото заглавие, които преминаха безславно.
Сега предстои да видим дали това ще бъде поредният провал да се продължи историята за универсалните войници или филмът ще пожъне успех.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини