Глад за секс в Биг Брадър 4

Всички го искат, мнозина се канят, а зрителят чака и скучае.

Биг Брадър 4 закъса яко заради липсата на любов или поне секс в играта, негодуват феновете на формата. Плътската интрига се очертава като големият провал в играта и зрителите изкарват на воля яда си във форумите.

Любителите на битовия сеир не могат да разберат защо трябва да изгледат всевъзможните скучни дивотии на съквартирантите, а да не видят секс на живо в Къщата. Още повече, че той им беше обещаван няколко пъти, а така и не се случи. Обясненията са две - страх от санкции на СЕМ и неуспех на продуцентите от СИА да убедят брадърите в ползата от съешаване.

„Естествено, че ако има секс, ще излъчим само цензурирани кадри, но причината не е в СЕМ, а в скрупулите на участниците. Чакаме нещата да се случват по естествен път, но ако продължават да се лигавят, ще ги натоварим с директна сексмисия. Уж всички искат секс, а не го правят!", признаха от екипа на Димитър Митовски.

Най-обещаващата двойка Георги - Таня е в задънена улица, тъй като ромката не прави разлика между секс и женитба. Иванина и Виолета се заиграха с Владо, но той е вече извън Къщата. Друга нормална свалка не се задава, но пък бъка от извратени сурогати. Жената-мъж Манол бърка в гащите на Иванина, а геят Мартин налетя на Жоро и Владо. За компенсация повечето угледни моми веят цици на воля, а Иванина симулира страх от забременяване, след като мензисът й закъсня с 2-3 дни.

В синхрон с буксуването на играта е тоталната свинщина в Къщата, заради която шефовете в НТв скастрили СИА. Чашата преляла с шокиращия навик на неуспелия чалга-певец и наркодилър Косьо Ескобара да не пуска водата в тоалетната след голяма нужда.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини