Невероятните приключения на един български топмодел в САЩ

Топмоделът Венета Харизанова не само отлетя за САЩ, но вече вилнее из Лос Анджелис.

Тя е там на гости на първата българка, която се появи на страниците на американския Playboy - Соня Васи. "Правихме се на вещици", споделя красавицата пред vip-bg.info. При предишното си пребиваване в страната на неограничените възможности Венета Харизанова пак се отби при нея. "Вилняхме лудо на Хелоуин. Соня също ви праща поздрави. Тя се занимава с благотворителност. Осигурява пари за домове за деца в България", разказва най-надарената и естествена българска манекенка.


Гаджето на Венета Харизанова, с когото тя наскоро пак се събра, приел, че не може да я спре да пътува в Америка. Не се знае какво е замислила хубавицата този път. Вероятно ще се пробва в телевизията. При предишното си пътуване до САЩ, тя разказа на дълго и широко за невероятните си приключения там.


Ето разказа й: " В Ню Йорк попаднах на един известен там продуцент. Казва се Рикардо Родригес, испанско име, но е чернокож. Разговаряхме и изведнъж отсече: "Трябва да изкараме пари от теб. Нямаме никакво време за губене". Обясни ми, че ще финансира курсовете ми по актьорско майсторство, за да мога да се снимам във филми в бъдеще. Не хареса бука с моделските ми снимки. Каза, че са много голи и трябва да си направя нови. Веднага ме заведоха в едно списание, което да поеме спонсорството ми, извикаха фризьор, адвокат и не знам още какво. Започнах да посещавам курсове по актьорско майсторство. Какво представляваха те? Това е една неописуема лудница, абсолютна психиатрия. Курсовете струват 600 долара на ден. Преподават ни учители, които дават уроци и на Том Круз, Никол Кидман. Имаше есклузивни часове на Сюзан Бъртън, специално за нашата група. Сега ще има нови, затова ме натискат да заминавам пак. Заниманията са от шест и половина сутринта до четири следобед. Следва два часа почивка, после започваме пак, та до десет вечерта. Почива се само в неделя. Започва се с два часа психология. Карат те да разказваш някакви мъчителни моменти от живота си, да ги разказваш пред всички, а после да ги изиграеш. Ужасно е. Казват ти: "Спомни си някакъв гаден случай. Някой твой близък да е умрял?". Такива работи. Едно от упражненията е да застанеш в един кръг и да разиграеш етюд за такъв гаден момент от живота си, а останалите да повтарят действията и движенията ти. Такива работи. Едно от упражненията е да застанеш в един кръг и да разиграеш етюд за такъв гаден момент от живота си, а останалите да повтарят действията и движенията ти. Школата работи по методиката на Станиславски, която е водеща и у нас. Аз ги заснех тайно с една камера, но на третия път ме хванаха и стана голям скандал. Искала съм да им изнеса методиката. Дойде да ни преподава някакъв , който бил Бог на Боговете в актьорското майсторство. Кара те да лазиш по пода, а другите да повтарят това, което правиш. Ометох цялата зала, ама едно качествено метене. Накрая ми писна. Взех си палтото и казах: "Извинявайте но не издържам. Не ставам за актриса. Отказвам се от тези курсове". Всичките пет човека от групата също си взеха палтата и започнаха: "Извинявайте, но не издържам."

Източник: hotnews

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини