Анелия: Коко се върна при мен!

Едно радостно признание на Анелия отново разбуни духовете около шефа на "Кошарите" и сегашната му официална изгора Емилия, която така или иначе трудно преживя слуховете за връзката на Коко с колежката й Преслава...

Според първата жена на Динев, от която има дъщеричка Ивон, той продължава да се грижи за нея във всяко едно отношение. "Той ми е доказал, че винаги мога да разчитам на него. Чуваме се почти всеки ден", продължава да откровеничи Анелия. "В края на краищата се ожени за мен, а не за .....(мълчание, бел. ред.) другата".

Явно, въпреки че Емилия му роди син и фактически наследник на богатата фамилия, Коко продължава да обсипва с подаръци и внимание първата си съпруга. Не е ясно дали за това изобщо знае Еми и дали не се задава поредната буря, в която тя и Анелия ще се завихрят. Известно е, че където и да се засекат двете изпълнителки, дори не се поглеждат, а сега е възможно да започнат и да си разменят остри реплики.

Жадните за сензация клюкари тръпнат в очакване дали пък няма да се повтори дуелът, който си спретнаха Алисия и Златка за Божинов, но този път с други артисти в главните роли.

Факт е, че наистина Коко и Анелия са засичани заедно, а бизнесменът, с който се движеше певицата допреди месец и половина, е сритан в кокалчетата и май не се появява на хоризонта.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини