Костов: Ще има нови убийства

Лидерът на ДСБ Иван Костов прогнозира, че ще станем свидетели на още убийства. Според него делото "Лиани" трябва да бъде оповестено в парламента от вътрешния министър Михаил Миков и председателя на ДАНС Петко Сертов. Той заяви, че само по този начин ще излезе истината за черните каси и обръчите от фирми на ДПС. Костов каза, че вярва на думите на бащата на починалия в петък началник на кабинета на ДПС лидера Ахмед Емин, че синът му не се е самоубил. Според Иван Костов Емин е бил човекът, който е организирал черните каси на Доган.
"Вижда се, че ДПС с тази разработка и тази смърт, е изцяло зависима от БСП", заяви Костов. Според него ДПС загуби своята политическа самостоятелност. България е в политическа и финансова криза и правителството трябва спешно да поиска доверие за антикризисна програма от мерки, а след това да се проведат избори, категоричен е Костов. Той напомни за примера на Любен Беров, който постъпи по този начин. Политическата и икономическа криза в страната се разраства стремглаво, предупреди лидерът на ДСБ Иван Костов.
Световната финансова общност наложи най-тежката санкция на страната ни, която има силата на присъда – да не се инвестира в България, защото е страна на мафията, напомни Костов, визирайки статиите в "Ню Йорк таймс" и " Интернешънъл херлълд трибюн". През ноември ЕС ще ни лиши от допълнителни европейски фондове, а впоследствие най-вероятно ще престане да зачита решенията на българския съд, прогнозира тъмносиният лидер. Особено важно според него е в парламента да се създадат нови комисии на паритетен принцип и тяхното председателстване да се възложи на опозицията.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини