Ч.Н.Г с U.D.O.

Традиционният новогодишен концерт в Каварна и тази година няма да остави разочаровани феновете на твърдата музика и класическите банди в нея.

Защото у нас по покана на кметъла Цонко Цонев и Жокер медиа пристигат пионерите на германския хеви метъл - U.D.O.

Те ще забият на 31 декември, водени от основателя си – емблематичния Udo Dirkschneider.

В навечерието на Новата година легендите ще разтресат Каварненския бряг с парчетата от последния си, четиринайсети албум Mastercutor, който излезе в края на миналата година.

Самият Udo Dirkschneider ще стъпи в България за четвърти път, последният бе през 2005 г.

Паметният концерт с хедлайнер Accept (другата рожба на Udo) и с участието на Victory и Gamma Ray ще се помни още дълго от феновете на класическия хеви метъл.

Тогава Dirkschneider и колегите му станаха почетни граждани на Каварна, а концертът беше наистина исторически, защото бе и последен в кариерата на Accept.

Според традицията новогодишният празник в Каварна трябва да е оглавен от присъствието на поне една световна рок звезда. Досега на новогодишното хоро са се хващали Glen Hughes и John Lawton (в навечерието на 2006 г.) и Ronnie James Dio (в навечерието на 2007 г.).

Миналогодишната еуфория беше подкрепена мощно от HolyHell и Saxon, а специални гости бяха самите Джоуи Дe Майо и Ерик Адамс от Manowar.

И тази година кметът ще закрие годината подобаващо силно и гръмко, така както всъщност премина тя.

Немските герои - U.D.O., ще подарят на гостите на града качествен хеви метъл и истински рок емоции. Достъпът, разбира се, е свободен.
Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини