Убиха турски гражданин в крайпътно заведение до Русе

Турски гражданин е убит късно снощи след инцидент в снек-бар "Обретенски липи", намиращ се на около 36 км. от Русе, по главния път за София.

Това съобщиха от пресцентъра на ОДП - Русе. Според първоначалните данни в Спешна помощ сигналът е бил за намушкан с нож мъж. Веднага към мястото са изпратени полицаи Бяла и Две могили.

Когато отиват там в една от стаите, медиците и полицейският екип са установили труп на мъж, паднал по гръб на земята, със следи от наранявания в областта на гърдите. При първоначалните действия е изяснено, че починалият е С.А. /40 г./ турски гражданин.

Той бил влязъл в страната като пътник в автобус, пътуващ за Румъния, който се отбил за почивка във въпросното заведение миналата нощ. В хода на проведените оперативно-издирвателни мероприятия и процесуални действия е установено, че причина за смъртта на жертвата най-вероятно е удар с нож в областта на гърдите.

Заподозрян като извършител е Д.К. /38 г./, турски гражданин. За него служителите на реда са изяснили, че пребивава в страната и има наложена забрана за напускането й на основание постановление на районната прокуратура в Свиленград.

Той бил отседнал заедно със съпругата си в крайпътното заведение.

Днес русенските служители продължават процесуално-следствените действия по дознанието - разпити на установените свидетели пред съдия, повдигане на обвинение и вземане мярка за неотклонение, както и назначаване на съответните експертизи.
Източник: club.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини