Малайзийско семейство пребито до смърт в ритуал за отказ от пушене

Малайзийска двойка бе пребита до смърт от членове на семейството в странен ритуал, целящ да ги излекува от вредния навик да пушат и от болести, съобщава Франс прес.15-годишната дъщеря на един от четиримата роднини, които осъществили побоя, също е била нападната след като се стъписала от ритуала и се опитала да му се противопостави. Момичето се бори за живота си в болница.

Говорител на полицията казал пред официалната агенция Бернама, че атаката се е състояла, когато 47-годишният Мохамед Ибрахим Кадер Мидин и 41-годишната му съпруга Росина Мидин Пилай, посетили семейството на съпругата. Те споменали пред близките, че Мохамед търси помощ, за да спре навика си да пуши и че жената страдала от астма и от проблеми с черния дроб. 23-годишен родственик предложил двойката да премине ритуала, в който членовете на семейството налагат нещастниците, за да ги освободят от проблемите им.

Очевидно изпълняващите ритуала сериозно се престарали, убивайки неподозиращата нищо двойка, вместо да облекчат страданията й, коментира Франс прес.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини