Акага с голям концерт в Зала 1 на НДК

Хилда Казасян, Графа, Дичо, победителят в Music Idol 2 - Тома, Спенс и финландският MC Malow Mac са приятелите на Акага, които ще се включат в концерта им на 28 октомври в Зала 1 на НДК.

След успешния проект „Акага и най-добрите вокалисти на България" от 2007 година, бандата продължава шоуто и заедно с него подготвя специален спомен за гостите си в Зала 1 на НДК.

Концертът ще се превърне и в своеобразна промоция на албума „Акага 1993-2008".

Дългоочакваната колекция събира песни от създаването на групата и минава през различните й периоди.

Музикантите са решили да запълнят всички 78 мин. от дисковото пространство и в момента записват 5 нови песни, три от които са дуети с Графа, Тома и Спенс.

В компилацията ще присъства и превърналия се в шлагер дует с Дичо „Пътувам". Верните фенове на Акага ще открият в сборния албум най-големите им хитове – „Летище", „Cuba Libre", "Вали", „Юли", „Ден без теб" и др.

Всеки, който си купи билет за концерта в Зала 1, ще може да се сдобие с диска „Акага 1993-2008" на специалната цена от 6 лв., веднага след музикалното шоу.

Билетите за концерта се пускат в продажба от днес, 1 октомври, в Билетния център на НДК и в мрежите на eventim.bg и ticketsream.bg. Цените им са от 10 до 30 лв.
Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини