Пол Маккартни не се отказва от любовта

Легендарният бийтълс - сър Пол Маккартни възнамерява да мине под венчилото за трети път. Новата г-жа Маккартни е настоящата му приятелка - 47-годишната американка Нанси Шевел. Музикантът е взел решението си на 66-ия си рожден ден, като скоро след това е предложил брак на Нанси по време на съвместно пътешествие по Карибско море.

Въпреки че пресата не изпускаше Маккартни от поглед музиканта по време на развода му със скандалната Хедър Милс, на която той плати астрономическата издръжка от 30,9 млн. евро, музикантът старателно е успял да скрие случващото се от журналистите.

Двамата влюбени се познават от началото на 90-те, когато ги запознава първата съпруг на Маккартни - Линда, починала от рак през 1998 г. Бъдещото семейство ще трябва да почака да се врече във вярност, докато завърши бракоразводният процес на Нанси, която съвсем наскоро се раздели със съпруга си Брус Блейкман.

Новото семейство едва ли ще има финансови проблеми, въпреки изтънелия портфейл на Маккартни след развода. Новата му изгора е от богато американско семейство и е вицепрезидент на една от най-крупните транспортни компании в света. Състоянието й се оценява на стотици милиони долара.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини