Автосалонът в Москва - трагедията на манекенките!

Край федералния път Москва-Рига е намерено обезобразено тялото на Оксана Аплекаева, бивша участница в телепроекта на канала ТНТ "Дом-2", която по време на автосалона в руската столица е била манекенка на щанд.

На 29 август 31-годишната Аплекаева е била на работа през целия ден и се запознала с младеж. Вечерта той дошъл в автосалона с мотоциклета си и двамата поели да "живеят". За Оксана се оказало, че й е за последно в живота.

На следващия ден не се явила на работа и нейна колежка, с която заедно били наели квартира за времето на автосалона, вдигнала тревога. Милицията започнала издирване и скоро по данни на прес-службата на подмосковското управление на Следствения комитет при прокуратурата на РФ, била установена личността на убитата. Първичният оглед показал че Оксана е била жестоко малтретирана и след това удушена.

Според интернет портала Life, по време на московския автосалон е станала цяла редица от похищения на момичета моделки. Участващите в работата на изложението красавици са започнали да изчезват още от втория му ден според Новые Известия, но информация за похищенията старателно била премълчавана. Колежките на отвлечените са уверени че пет от отвлечените моделки са вече намерени мъртви.
Източник: auto-press.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини