Дрехите на каре са хит на сезона

По отношение на облеклото всяка жена, която държи на външния си вид, знае, че подготовката за новия сезон трябва да бъде извършена внимателно: да се прегледат актуалните тенденции в модата, да се провери какво може да се използва от миналогодишния сезон и какво се налага да бъде закупено.

Предлагаме ви списъка, наричан "must have" или това, което задължително трябва да притежавате, за да изглеждате добре през есента на 2008!

Ярко каре
Карираното манто безспорно е хит на сезона. Както, между-впрочем, и всяка друга дреха на каре. Но тъй като през есента е немислимо да излизате без връхна дреха, именно мантото е най-практичната и едновременно с това - модерна покупка за вас.

Тези, които обичат класиката, могат да изберат традиционното черно-бяло каре. Ако обаче нямате скрупули и искате мантото ви не само да изпълнява своята функция, но и да създава настроение, както на вас, така и на околните, изберете цветно- кариран вариант. Например - червено-синьо. Така няма да ви уплаши нито вятърът, нито студът, нито тъгата...

Дантелен разкош
Дантелите се върнаха в модата и както изглежда - за дълго. През есента на 2008 всяка жена, която държи да бъде на ниво, трябва да притежава дреха с дантела. Това може да бъде рокля, костюм или блуза - няма значение. Важното е да ви отива и да изглеждате стилно и елегантно. Дантелата е подходяща за по-официални случаи, като посещение на театър или за среща в изискан ресторант.

Фигури, фигури
Рокля с обикновена кройка, но украсена с различни фигурни мотиви, е номер три от "must have"- списъка. Тази одежда може да се носи както на работа, така и в свободното време. При покупката обърнете внимание на това, фигурите да са "етнически" - това е още една тенденция на сезона. Така ще "убиете два заека с един куршум" и ще спестите пари.

Нежна война
Стилът "милитари", актуален преди, сега приема по-мек акцент. Ако имате в гардероба си горна дреха с пагони и метални копчета, може отново да я извадите, но трябва да я съчетаете с "хулиганска" пола и с необичайни аксесоари, които не са във военен стил. Например: весел, дълъг шал около врата и малка, забавна кожена чантичка. Разбира се, това не е облекло за офис, но е идеално за среща с приятели на кино или бар.

И още карета
Обърнете внимание: тази есен трябва да се носи повече от една дреха на каре. Например: карирано манто и кариран чорапогащник, карирано манто и карирана блуза, карирано манто и карирана пола.

Блузката на каре придава романтичен вид и може да се носи с дънкова пола, дънки или панталон - в зависимост от това, къде отивате. Карето на блузата ви може да варира: строго, черно-бяло или синьо-бяло за работа и по-шарено за неформални случаи.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини