Футболист на Ювентус заключи президента в тоалетната

Португалският футболист Тягу Мендеш от Ювентус заключи президента на клуба Джовани Коболи Джили в тоалетната. Коболи прекара там повече от час, преди да бъде освободен от нападателя Алесандро Дел Пиеро, който минавал наблизо и чул тропането на боса по вратата, разказва Goal.com.

Президентът на Ювентус подтвърди слуховете за станалото в интервю по Sky Italia след мача с Фиорентина (1:1), като допълни, че е бил заключен в тоалетната не случайно. Независимо от желанието на португалеца да играе в Ювентус, който е в Лигата на шампионите, Джили се канел да продаде футболиста на Евертън или Монако. Та с това си деяние Тягу си отмъщавал на президента на Ювентус.

Според Джили, главният треньор на "Ювентус" Клаудио Раниери продължава да смята португалеца за играч от основния състав. Едновременно с това Джили изразил надежда, че до края на трансферите (т.е.до 2 септември) Тягу ще бъде в друг клуб.

Португалският полузащитник премина в клуба миналото лято от френския Лион за 13 млн евро. В шампионата на Италия през сезона2007/08 той игра в 20 мача и не отбеляза нито един гол. Само 1,5 процента от феновете го поставиха в основния състав за 2008/09.



Tiago Locked Juve President Gigli In Washroom!
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини