Съотборник заплю Бербатов

Английският национал Джонатан Уудгейт открито разкритикува своя съотборник в Тотнъм Димитър Бербатов. Само дни, след като Уудгейт защити българина, и той се обърна срещу Бербо. Според „Сън" и снощи са продължавали преговорите за нападателя между Тотнъм и Манчестър Юнайтед, но сделка все още няма.

Бербатов обаче не крие пред никого желанието си да премине на „Олд Трафърд", и това сериозно изнервя засега все още неговите колеги от Тотнъм.

„Това, което той прави определено не е страхотно спрямо нашите фенове, ако трябва да съм честен," заяви Уудгейт. „Момчетата работят два пъти по-усърдно, за да се подкрепят. Ако бях на негово място, нямаше да постъпя така. Щях до последно да се влагам за клуба, в който съм, до деня, в който го напусна."

Ексцентричният бранител обвини възпитанието на Бербатов за неговото поведение. „Дори да не искам да съм някъде, пак ще давам 100% от себе си, защото така съм възпитан," заяви гордо Уудгейт.

Последните информации от двата лагера гласят, че Юнайтед може да даде и 30 милиона за Бербо, особено след снощния провал за Суперкупата на Европа. Тотнъм пък вече си осигури услугите на заместник на българина, след като вчера Роман Павлюченко получи работна виза за Англия. Така трансферът му на стойност 12 милиона паунда ще бъде осъществен в следващите часове, след като снажният руснак премине медицинските изследвания на „Уайт Харт Лейн".
Източник: gong.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини