Йо-хо-хо и бутилка ром във Варна

Световно известният Посланик на забавленията и приключенията Captain Morgan идва в България за една незабравима нощ в разгара на най-купонджийския сезон.

Популярен със своето ведро настроение и чувство за хумор, той непрекъснато изненадва с появата си на различни нестандартни места - кандидатира се за Президент на САЩ, състезава се на Зимните Олимпийски игри в Солт Лейк Сити през 2002г.

Това лято Captain Morgan акостира със своя кораб на Варненското пристанище като част от околосветската си обиколка. На 31 юли в клуб "Тра-ла-ла", Варна ще се състои едно от легендарните партита на Капитана, на което той лично ще бъде домакин и ще посвети всички свои гости в новите си пиратски тайни.

Не пропускайте тази вечер и се "предайте" в ръцете на Captain Morgan и неговите асистентки - прекрасните Морганети, за да се впуснете в един щур купон, едно незабравимо пътешествие в търсене на богатства и приключения. Изпробвайте късмета си и отворете сандъка със съкровищата.

... и ако случайно сте забравили доброто си настроение вкъщи, не се връщайте - Captain Morgan ще запали искрата отново във вас.

Кой е той?

Капитан Хенри Морган е един от най-дръзките и преуспяващи пирати на ХII век. Страховит и почитан в Карибско море той е легенда приживе.

Роден в Монмаут, Уелс през 1635 г. той изоставя комфорта и сигурността на дома, за да търси приключения и богатство в "Новия свят" - с първите експедиции до Барбадос през 1655 г. и Ямайка през 1660г.

Капитан Морган става един от най-преуспелите военни стратези на Британия и вдъхновяващ лидер. Той спечелва предаността на непокорните пирати, които го следват безпрекословно. Уважаван е от благородници и крале.

Посветен в рицарско звание през 1673 г. за службата си към Англия, сър Хенри Морган става губернатор на Ямайка през 1680 г. Известен с общителността и щедростта си, той става знаменитост в магазините за ром и таверните на Порт Роял.

Хенри Морган разбира важността на дневната порция ром за екипажа си и като бизнесмен и губернатор се запознава с процъфтяващата търговия с ямайски ром.

Неговата слава и легендарна жажда вдъхновяват създаването на марка ром, която носи неговото името. През 1983 г. в САЩ се лансира Captain Morgan Original Spiced Gold, който постепенно се налага в съчетание с кола и с това света на рома изцяло променя своя облик!

Captain Morgan е на първо място - най-консумираният и предпочитан ром в САЩ, който постепенно се налага, с перфектните си вкусови качества, като предпочитан и в България.


Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини