Мег Райън стана тлъста дебелана

Холивудската сладурана – Мег Райън предприе драстични мерки, за да се впише в образа на новата си героиня. 46-годишната актриса качи 18 килограма заради филма My Moms Hot Boyfriend , съобщи Daily Mail.

Но за разлика от холивудските актриси, прилагащи диети с йо-йо ефект, килограмите на Мег са само временна трудност – тя облича специален „дебелашки" костюм.

Метаморфозата на Мег Райън от сладка съседка до дебелана отнема три часа всеки ден на гримьорите. „Аз не обръщам внимание на грима. Харесва ми характерът на героинята, която претърпява тази трансформация", споделя актрисата. „Тя беше огромна, а сега е мацка".

По ирония на съдбата – синът на Том Ханкс – Колин, играе неин син във филма. С Том Ханкс актрисата си партнираше във „Безсъници в Сиатъл" и „Имаш поща". Колин Ханкс се превъплъщава в агент от ФБР, който се прибира в къщи след три годишна мисия и открива, че неговата дебела майка се е превърнала в гореща мадама. Но животът му се превръща в кошмар, когато е принуден да следи всяка нейна стъпка, тъй като има вероятност новото й гадже – Антонио Бандерас, всъщност да е международен крадец.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини