Най-сексуалният месец в годината

Учените вече доказаха, че ритъмът на сексуалността също има свой биологичен часовник. Що се отнася до мъжете, то тяхната сексуалност не зависими само от времето или годините им, а и от месеца.

Група учени от Израел, с помощта на прости математически изчисления, базиращи се на това, че пикът на раждания на бебета е през март, сметнаха, че мъжете са най-активни сексуално през месец юни.
Като се отбележи, че в днешно време много от децата се раждат недоносени, то юли месец също е с доста силен сексуален заряд.

Учените смятат, че благодарени на това откритие докторите – сексолози могат да съставят „секс-календари" за мъжете, по които те да могат сами да определят кой месец и ден са най-оптимални за секс. Естествено при тези изчисления докторите ще имат предвид и индивидуалните особености на всеки пациент.

„Секс-календарът" ще помогне при разрашаване на конфликтите в двойките, като изсянява дали разривите са в резултат от физико-биологична особеност при мъжа или просто става дума за вътрешен семеен проблем, който пречи на сексуалната хармония.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини