Майката на Парис Хилтън стана жена на Том Круз

Майката на скандално известната светска лъвица Парис Хилтън - Кати Хилтън, ще се появи на екрана в ролята на съпруга на героя на Том Круз във филма "Тропически гръм", съобщи "Сидни морнинг хералд".

49-годишната майка на четири деца - дъщерите Парис и Ники и синовете Барън и Конрад, е съобщила на приятели, че се е снимала в комедията на Бен Стилър "Тропически гръм" още миналата зима.

Досега тя крила това дори от децата си, макар с нетърпение да очаквала излизането на лентата на големия екран. Според близък приятел на Кати Хилтън тя била във възторг от Том Круз.

Той се отнасял с нея много мило и топло по време на съвместните им снимки, затова й било много приятно да работи със звездата.

Това не е първата актьорска изява на Кати Хилтън. Досега тя се се е снимала в епизоди на популярното американско телевизионно шоу The Young and the Restless.

Във филма "Тропически гръм" главните роли се изпълняват от Бен Стилър, Робърт Дауни-младши, Джак Блек. Очаква се филмът да се появи по екраните тази година. БТА

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини