Юве взима Иванович от Челси под наем

Ювентус поднови интереса си към защитника Бранислав Иванович, който не успя да се наложи в Челси след трансфера си на "Стамфорд Бридж" през зимата.

Сръбският национал бе на крачка от преминаване в Торино през зимния трансферен прозорец, но тогава предпочете офертата на английския клуб, а и от Локомотив (Москва) прецениха, че предложението на Челси е по-добро от финансова гледна точка.

"Бианконерите" обаче не са се отказали да видят Иванович в редиците си, като според италианските медии представители на 27-кратните шампиони скоро ще имат среща с английските си колеги за преговори за бранителя.

"Старата госпожа" се завърна в Шампионската лига след двегодишно отсъствие и стяга стабилна селекция. В Торино вече уредиха Олоф Мелберг от Астън Вила, но треньорът Клаудио Раниери се нуждае от още класни играчи на този пост.

В търсене на решение наставникът на Ювентус дори преквалифицира левия бек Джорджо Киелини в централен защитник.

Според запознати обаче трансферът зависи от бъдещето на Рикардо Карвальо. Португалецът призна, че може да последва Жозе Моуриньо в Интер, но назначението на Луис Фелипе Сколари в Челси може да го накара да размисли.
Източник: gol.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини