Ягуар XF на турне в български градове

От 19 май в рамките на десет дни най-новият модел на британската марка Ягуар - XF, ще бъде ексклузивно представен в няколко от най-големите градове в страната, съобщиха от фирма "Мото-Пфое", официален вносител за България.

Последният шедьовър в автомобилния бранш ще бъде показан в комплексите на "Мото-Пфое" в Пловдив, Плевен, Стара Загора и Бургас, където за първи път ценителите на луксозните и бързи автомобили ще имат уникалната възможност да видят и тестват революционния модел на марката.

Също от 19 май такава възможност ще имат и посетителите на комплексите в София и Варна, където обаче присъствието на Ягуар XF ще продължи и след приключване на турнето.

Ягуар XF е въплащение на стил, финес и модерен лукс, дефинирайки един напълно нов стил на шофиране - Sporting Luxury - съчетание на спортни качества и луксозен салон.

Комбинацията от най-съвременни технологии, иновативен дизайн, сензорни системи, мекото синьо осветление "phosphor blue", пулсиращия като сърце Start/Stop бутон и революционния JaguarDrive Selector , заместващ традиционния скоростен лост, превръща Ягуар XF не просто в източник на незабравими емоции и вълнуващи изживявания, а в начин на живот, казват от "Мото-Пфое".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини