Сайт сертифицира... мъжката гордост

Мнозинството от мъжете назовават с разнообразни прякори своите пениси. Сега вече те могат да кръщават мъжките си достойнства съвсем официално, като регистрират прякорите си в интернет, за да докажат уникалността на члена.

Нов интернет сайт издава на "кръстника" сертификат за собственост. Къде се случват тези невероятни неща – на NameYourWang.com, разбира се. Заинтересованите (дами и господа) могат да направят и подарък на свой близък или приятел.

И ако някой гледа несериозно на всичко това, секцията "Въпроси и отговори" разсейва съмненията:

1) Размерът има ли значение?
Не, дължината на името на члена ви няма никакво значение. Може да е късичко – състоящо се от две-три букви, по длъжка комбинация от три-четири думи.

2) Всичко това случва ли се наистина?
Сайтът е съвсем реален. Интернет страницата е единствената упълномощена и оправомощена да издава сертификати за прякори на членове. Всички други сайтове са имитация и не са истински, така че не трябва да се приемат насериозно. Според законодателството на САЩ, само един сайт може да издава такива сертификати. Nameyourwang.com е избран измежду всички Интернет страници.

3) Какво е качеството?
Сертификатът ще бъде от най-високо качество. Идеален е за показ в офиса, църквата или вкъщи. Чудесно ще изглежда, ако го поставите в рамка.

4) Какво се случва, ако загубя сертификата?
С удоволствие ще ви го заменят – срещу себестойността на оригинала.

5) Как ще се гарантира уникалността на прякора и защитата на авторството?
Единствено и само регистрираният като носител на името притежава всички права и привилегии, които носи името на члена ви. Собствениците на сайта ще потвърдят, че именно вие сте купувача на името и притежавате законовите права за прякора на пениса си.

6) Може ли да се препродава прякорът?
Възможно е собственикът на името на члена да го препродаде, но единствено, ако го направи през уеб сайта nameyourwang.com. Препродажбата трябва да се извърши официално, за да бъде легална. Ако цената на името на пениса ви се е покачила, може да се приложи минимално оскъпяване върху прякора, плюс разходите по прехвърляне и доставка.

7) Може ли името да съдържа вулгарни и просташки думи?
Не може. Всеки е способен да измисли просташко или вулгарно име, но собствениците на сайта заявяват, че предпочитат да работят с по-интелигентна клиентела.

8) Могат ли да се кръщават и други телесни части?
Разбира се – можете да именувате дупето, вагината, гърдите или дори палеца на крака си. Просто другите части на тялото не са толкова популярни.

Източник: technews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини