Измислиха надуваем крик за кола

Някой от принадлежностите за ремонт на колата на пътя са много полезни, стига да се намирате в подходяща обстановка да ги използвате.

Например помпата за гуми понякога трудно се използва при неравен и мек терен, което се случва ако имате подходяща кола и обичате изживяванията извън пътя.
А ако спукате гума на някоя ливада и се окаже, че крикът не може да повдигне колата, защото потъва в почвата под нейната тежест?
Ами, ето ви решение.

Надуваемият крик е напълно функционален при всякакви условия.

Приличащ на топка, иновативният уред се поставя под колата и се надува.
Разбира се, това не става с уста или с помпа.
Благодарение на маркуч, който се поставя на ауспуха, когато запалите колата изгорелите газове могат да надуят топката за по-малко от една минута и при това колата се издига близо на 50 сантиметра над земята.

Така не се налага да се притеснявате дали колата ще се стовари в най-неподходящия момент или просто няма да имате равна почва за закрепване.
Освен това, благодарение на хитро измислена система, не е нужно двигателя да работи през цялото време, стига веднъж да напомпате топката.
Напомпвате, гасите и можете да се насладите на "приятната" смяна на спукана гума.

Особено полезен за off-road маниаците, а както и за всички предпочитащи сигурността The Exhaust Air Jack може да се намери на цената от 130 долара.

Източник: hicomm.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини