Европейците избират партньор по мобилния телефон

Ако в момента сте необвързан и тайно хвърляте по едно око на съветите как да привлечете вниманието на противоположния пол, то от помощ ще ви бъде изследването, което компанията LG Electronics направи, за да подпомогне маркетинговата стратегия на новия телефон от примиум серията Black Label.
Резултатите от проучването, направено сред 9000 души в цяла Европа, показаха, че не обувките, нито чантата са артикулът, който демонстрира стила и вкуса на своя притежател, а мобилният телефон.

Една пета от европейците заявяват, че стилът е "много важно" качество на търсения от тях партньор, а други 66% от тях се съгласяват, че е "важно".

Анкетираните посочват именно мобилния телефон на второ място като показател за стил пред обувките, чантите, бижутата или вратовръзката. На първо място европейците поставят костюма и часовника като показатели за личен стил.

Проучването във Франция, Швеция и Великобритания дори класира мобилния телефон на първо място сред символите за стил.

Външният вид обаче не е единственото, което вълнува европееца. 20% от хората, за които стилът на търсения от тях партньор е много важен, посочват още, че той трябва да е в комбинация с интелект.

Именно тази комбинация от предпочитания е залегнала и в разработката на най-новия мобилен телефон от серията Black Label на LG Electronics, чието име все още се пази в тайна.

Новият модел е дългоочакваният наследник на LG Chocolate и LG Shine и ще е третият от примиум серията на LG. Телефонът ще е с метално тяло, дисплей от закалено стъкло и обещава да е един от най-тънките камерафони на пазара - незабележим в джоба на сакото ви.

"Третият модел от серията Black Label е символ на непреходен стил и е идеален за потребителите, които искат да направят впечатление със стилно присъствие, без да са излишно помпозни.

Залагаме на ненатрапчивата изисканост, комбинирана с интелигентна технлогия и TouchMedia за повече сетивно удоволствие при работа с телефона", заяви Димитър Вълев, продуктов мениджър Мобилни технологии в LG Electronics България.

За да определи коя личност най-много се доближава до представите на европееца за непреходна красота и стил, LG Electronics постави и този въпрос в проучването си.

Стилните икони на Европа са оказаха Мерилин Монро и Джордж Клуни.

Четиридесет и шест години след смъртта си, Мерилин Монро продължава да бъде пример за стил, изисканост и елегантност. Тя е избрана измежду други, много харесвани стилни икони като Принцеса Даяна, която е на второ място сред фаворитите в Европа и Одри Хепбърн, която е трета в женската категория на проучването.

Мнението на анкетираните сочи, че в сравнение на настоящи красавици като Сиена Милър, Кейт Мос и Кийра Найтли, стилът на Мерилин Монро се определя като универсален и издържащ промените в модата.

Сред мъжете актьорът, филмов директор, сценарист и холивудски любимец Джордж Клуни се класира по-високо дори от емблеми на Холивуд като Елвис Пресли и Ричард Гиър, които са съответно втори и трети. Други класирали се между първите десет са Джеймс Дийн, Джони Деп, Брад Пит и Дейвид Бекам.

Интересно е, че има разминавания за начина, по който жените и мъжете избират своите стилни икони. Мъжете предпочитат Елвис Пресли, а жените избират Джордж Клуни с надделяващо мнозинство. Но и двата пола избират Мерилин Монро за свой фаворит измежду жените.

Компанията LG Electronics е използвала резултатите за най-стилните личности на Европа, за да доближи до тях характера, посланието и излъчването на новия си телефон.

"Непреходен стил. Всички го желаем, но за да го постигнем трябва да усвоим баланс между стил, изисканост и индивидуалност. Ето защо заложихме в нашия нов модел не само стил, но и качества, които предизвикват внимание и очарование по същия начин, по който Мерилин успява да ни омагьосва дори след всичките тези години", споделиха създателите на новия модел телефон на LG.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини