В ЦСКА обсъдиха лятната селекция и статегии за бъдещето на клуба

Спортно-техническото ръководството и председателите и членовете на Надзорния и Управителния съвет на ЦСКА обсъдиха днес лятната селекция на отбора и определиха конкретни задачи и стратегия с цел спечелване на поредна шампионска титла и атакуване на групите от Шампионската лига.

Бяха възложени конкретни задачи на селекционния съвет, ръководен от Димитър Пенев. Надзорният и Управителният съвет възложиха задача на спортно-техническия директор Емил Костадинов и старши-треньора Стойчо Младенов по формиране на окомплектоване на дублиращия отбор на ЦСКА за новия сезон.

„Целите са вариативни, няма само тази или само онази цел. Ние сме длъжни да поставим най-високата цел, без да я хиперболизираме. Изслушахме доклада на Стойчо Младенов, след това определихме параметрите на новата селекция, по която обаче се работи не от днес, а от много време насам".

"Ние работим постоянно, аз лично давам заплати на пет скаути, които не спира да работят. Плащаме хонорари и на външни скаути. Ние трябва да си свършим работата, да станем шампиони до края на април. След това вече може да искаме титлата от БФС, имаме още малко работа за вършене", заяви след срещата президентът на ЦСКА Александър Томов.

Източник: gol.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини