Маркиньос: Пиянска оргия с проститутки? Глупости!

"Ден след неприятната случка, искам само да се знае, че нещата, които продължават да се пишат на някои места, че сме участвали в някаква пиянска оргия с проститутки, просто не са истина. Това е единственото ми желание - да се знае истината", заяви халфът на ЦСКА Маркиньос пред Дарик.
Както е известно в неделя около 22:30 Маркиньос бе задържан заедно с Лусио Вагнер от Левски и съотборника си Фелипе Машадо в 1-во РПУ заради нарушаване на обществения ред. След почти 24-часов арест, тримата бяха осъдени по бързата процедура и наложени да заплатят по 200 лева.

"Искам също така да изразя учудването си от действията на полицията. Не знам дали тук в България това е практика, но в Бразилия определено не е така. Това, че решихме да не подаваме жалба срещу полицията е поради една единствена причина. Защото ние, аз конкретно, сме дошли тук в България, за да играем футбол, да няма никакви други проблеми. Ако подам жалба, пак ще има проблем. Вчера някои от нас тримата, както и нашите половинки искаха да напуснем България. Сега обаче разсъждаваме по-спокойно. Говорихме помежду си, разговарях и със старши треньора и всичко вече е наред. Няма проблем. Съдът установи, че не сме виновни за нищо", допълни Маркиньос.

Играчът на ЦСКА заяви, че е щастлив в България, чувства се добре и му харесва обстановката в отбора. Той е доволен от оказаната му вчера подкрепа от страна на Стойчо Младенов.

"Аз съм тук да играя футбол и ще продължа да го правя. Сигурен съм, че случилото се няма да ми попречи на представянето на терена с червения екип", завърши той.

Източник: sportni.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини