Камелия ще се целува с 10 мъже пред НДК

Секссимволът на фолка Камелия си търси ново гадже и ще го избере на специален кастинг довечера, разкри тя. Oгненото момиче, за което мечтаят милиони българи лично ще подбере десетте финалисти и ще се целува с всеки един от тях, а после ще посочи победителя, съобщават от Вип-бг.


Невероятно, но факт. При това тя ще дойде на кастинга доста разголена. Мястото на срещата са пилоните на НДК, в 20 часа тази вечер. " Нищо не обещавам предварително на победителя, но мисля, че няма да остане разочарован. И другите ще са доволни", каза тя с дяволита усмивка. Камелия не се кълне , че ще бъде вярна на новия си любим, но ще го накара да се чувства на седмото небе, обещава най-сексапилната блондинка на фолка ни. Тя призна, че връзката й с досегашното й гадже вече не е същата. "Цветин много ми помагаше, но не зная дали ще продължим заедно. Още се виждаме, говорим. С него никога не можем да се скараме. Е, дори и сега не сме като брат и сестра. Цветин винаги ще е част от мен, независимо дали ще се влюби в друго момиче, или моят живот тръгне в друга посока. Така че нямам конкретен отговор", призна тя пред журналисти.


Камелия е решила окончателно да се раздели с всякакви задръжки и да сложи ново начало, в което да се отдаде на всичките си тайни желания без много да му мисли. Първата стъпка беше грандиозният скандал, който освободената певица направи при раздаването на наградите на списание "Нов фолк", където се изпокара с Азис и Глория. Камелия показа среден пръст на двамата. След като получи награда от изданието, тя мина триумфално пред масата на Глория, обърна се към нея и посочи комбинация от 3 пръста. „Вече ще правя каквото си поискам и няма да лицемернича с никого. Нека всеки знае какво е мнението ми за него. Средният пръст, който посочих, беше за цялата групичка там. Те да си го разпределят", категорична беше Камелия.
Тя, обаче вече мисли и за някои екстри за новото си гадже. Освен невероятен секс, тя ще му предложи и вкусни гозби. Отскоро е решила да се пробва и като готвачка. "Като ме притиснат обстоятелствата, ще готвя. Нямам самочувствие на домакиня, но ще се справя. Сега не се налага, защото няма за кого да готвя. Мисля обаче, че имам готварския талант на баба и майка.



Преди няколко месеца посрещах гости с агнешко по гръцки с розмарин. Стана много вкусно и всичкото го изядохме. После пекох пържоли, които също станаха много вкусни. Не зная какво точно ги правих, бих им едни шамарчета, но станаха. Никъде другаде по света няма такова печено агне, каквото прави баба ми. Ще се пробвам да му направя едно за Гергьовден", обеща тя.
Най-сексапилнатга българка се надява гаджето й да си пада по спорта." Не обичам да спортувам сама. Пък и за какво да тренирам. Като се погледна в огледалото, не намирам причини. Гледам, гледам и все не си намирам кусури. От друга страна, това тяло е даденост, но трябва да му се отблагодаря с нещо. Затова ходя на сауна, а често разпускам в джакузито вкъщи. Обичам да се мажа с разни кремове. "Може би затова съм мързелива в спорта. Ако броим обаче секса за спорт, няма по-голям атлет от мен."

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини