Зам.-министърът с двете имена подава оставка?

По свое желание зам.-министърът на външните работи Феим Чаушев се оттегля от поста си. Той ще обяви това днес в писмено изявление до медиите, съобщи "Дарик радио" без да назовава източниците на информацията си.

Скандалът със зам.-външния министър избухна след като стана известно, че той под името Петър Чаушев, както се казва по официални документи, има участие в "Дюни" заедно със скандалния бизнесмен Людмил Стойков, обвинеяем по афера с пари от САПАРД, и в още три търговски дружества.

От мен нищо не сте чули и не ми се занимава с тези неща, заявил за БГНЕС Феим Чаушев по повод информацията, че ще напусне поста.

"Когато му дойде времето, ако аз официално направя изявление, това ще бъде. Кой какво пише в медиите ми е все едно. Ако нещо трябва да се чуе, ще чуете, когато аз реша", казал Чаушев.

По повод скандала около двойната му самоличност, той е категоричен, че се води кампания. Видели ли сте нещо конкретно - доказателства, факти, попита Чаушев, като допълни, че не знае от къде идва атаката срещу него.

Зам.-министърът съобщи за БНР, че му предстои среща с външния министър Ивайло Калфин, но отказа да уточни кога.

В края на миналата седмица лидерът на ДПС каза, че днес ще има позиция по случая с Феим Чаушев.

Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини