Подробности за развода на сър Пол Маккартни

Подробности за развода на сър Пол Маккартни ще бъдат публикувани от Върховния съд в Лондон, за да се сложи край на спекулациите около сумата, която ще получи Хедър Милс, съобщиха в. "Дейли телеграф" и в. "Дейли мейл".

Съдия Бенет, който председателстваше неколкодневни изслушвания във Върховния съд, за да реши какъв дял от богатството на Маккартни трябва да получи Хедър Милс, ще обяви решението си при закрити врата на 17 март.

Той обаче е предприел необичайната стъпка да информира сър Пол и Хедър Милс, че ще разгласи решението си или част от него заради огромния публичен интерес към бракоразводната битка.

Размерът на сумата се очакваше да остане в тайна, докато една от двете страни не реши да обжалва решението пред Апелативен съд, където изслушванията са публични.

Според "Дейли телеграф" 65-годишният Маккартни ще трябва да се раздели с 20 милиона лири и с по 2,5 милиона лири годишно през следващите 14 години. Това ще е рекордна сума в историята на съдебните процеси във Великобритания.

Според "Дейли мейл" обаче Хедър ще получи между 20 и 30 милиона лири - голяма сума, която обаче е по-малка в сравнение с някои очаквания.

Според класации на най-богатите знаменитости сър Пол притежава 825 милиона лири, но 40-годишната Хедър е на мнение, че богатството му възлиза на над 1 милиард лири. БТА

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини