Компанията Networked Storage стана собственост на Dell

Dell придоби една от водещите фирми за ИТ консултантски услуги в областта на опростените и рентабилни ИТ решения за съхранение на данни – компанията Networked Storage. Тази покупка е стратегическа и е ключов компонент на поетия от Dell ангажимент за опростяване на ИТ инфраструктурата на клиентите.
„Опростяването на ИТ е в основата на всяко наше бизнес решение", заяви Стивън Мърдок, вицепрезидент по глобални консултантски услуги, свързани с инфраструктурата, в Dell. „Управлението и поддръжката на ИТ инфраструктурата стават все по-сложни и по-скъпи. Методологията Point of Proof на компанията Networked Storage е насочена директно към сърцевината на този проблем, което ни позволява да предложим на клиентите прост, ефективен и управляем път към надеждните инфраструктурни решения", допълни г-н Мърдок.
Point of Proof осигурява система за оценка, избор и внедряване на доказани решения, като предлага надеждни, опростени и рентабилни ИТ инфраструктури. Реализиран първоначално при мрежите за съхранение, процесът може да бъде разширен, така че да обхване цялото ИТ обкръжение и да подпомогне намаляването на общите разходи и сложността на поддръжката и управлението на ИТ инфраструктурата
Източник: computers.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини