Момчето на мама!

Докато чакаме снимките за 6 милиона на бебета на Джей Ло, Джесика Алба и Никол Ричи, надникнахме в детската стая на малкия Макс - синът на Кристина Агилера. Той е едва на месец и половина, а вече е милионер. Майка му поиска 2,5 милиона долара за първите му фотографии в "Пийпъл" и така превърна невръстното си отроче в сензация още преди да е проходило дори.





"Обожавам да му пея, да го целувам и прегръщам", казва грижовното мамче. Кристина споделя още, че е обсебена от Макс и за миг не го изпуска от поглед. "Джордан е прекрасен баща. От сега иска да научи малкия на толкова много неща и не спира да му говори. Обичам да го гледам как го приспива, защото и двамата приличат на ангели", разказва замечтано Кристина.


За детската стая на Макс Братмън са пръснати малко над половин милион долара. Всяка играчка е правена ръчно и по поръчка, а дървеният материал за креватчето му е съобразен с всякакви възможни бебешки алергии. "Искахме да сме сигурни, че нищо лошо няма да се случи на детето ни. Той е дългоочаквано бебе и най-малкото, което можехме да направим, за да му покажем от сега колко силно го обичаме, бе да направим най-сладката детска стая, която той заслужава", споделят пред "Пийпъл" щастливите родители. Кристина не се оплаква от кърменето, но казва, че не смята да продължи дълго да го прави (най-вероятно, за да не развали фигурата си).



Източник: hotnews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини