Ани Салич и Юксел Кадриев правят дует за 14 февруари

Приходите от шоуто "Великолепната шесторка" вече достигнаха над 870 хил. лв. от SMS-и и дарения. bTV, УНИЦЕФ и изпълнителните продуценти от "Глобал филм" вярват, че до края на предаването ще бъде осигурена необходимата сума, за да могат почти всички деца от Могилино да бъдат изведени от дома и отгледани в среда, близка до семейната, с грижата на обучени специалисти и с помощта на необходимото медицинско оборудване.


В четвъртък зрителите ще научат в кой град ще бъда построена първата "Малка къща за деца". В предаването ще бъде излъчен и видеоматериал от посещението на Ани Салич и част от участниците във "Великолепната шесторка" в дома в Могилино.


В деня на влюбените към дуетите ще се присъединят някои от най-обичаните лица на bTV, за да подкрепят каузата на изоставените деца. Рени и Николай Свинаров ще изпълнят "It must have been love" на "Роксет" заедно с Иван Звездев. Робин Кафалиев ще подкрепи дуета Деси Добрева и Мартин Захариев, като заедно с тях ще изпълни "Среща" на "Щурците". Светла Петрова ще пее "Огън от любов" на Васил Найденов и Силвия Кацарова заедно с Дичо и Нели. Мариана Попова и Тити Папазов ще изпълнят "Не остарявай любов" на Михаил Белчев заедно с Наталия Симеонова. Анна Цолова ще пее заедно с Данчо Караджов и Мариана Векилска, а песента е "Сбогом" на "Сигнал". Веселин Маринов и Румяна Маринова ще изпълнят "Обич" на Панайот Панайотов заедно с Николай Бареков. За първи път зрителите ще чуят изпълнение на Ани Салич, която ще изпее "Обич" на "Тоника" заедно с екранния си партньор Юксел Кадриев.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини