Като млад Юлиян Вучков бил доста палав

Достолепният днеспрофесор Юлиян Вучков не пропускал насладите на живота no време на студентските си години, разкриват запознати. С критика и поет Димитър Спасов. написал текста на песента за "Сънчо". поддържали ергенска квартира, в която яко палували с други момчета и1 момичета, носи мълвата.



Двамата изследователи на "живият живот" водели в бохемското си обиталище дори момчета от Централна гара, които по-нахакани-ят Спасов прибирал от улицата. Хазаите обаче явно не схванали благородните им намерения, а си помислили разни лоши работи за тях и палавниците били на-тирени от жилището в кв. "Иван Вазов".


Малко по-късно Вучков, който безспорно е голям мъжкар, се сближил с един от топпредставителите на хомоелита Петър Кацаров с прякор Петуния Шведка, който имал огромен апартамент на площад Македония. Именно Петуния станала новата хазяйка на Спасов, мистър Размисли и Страсти и тяхната разгулна компания. Всичко се разсъхнало, когато един от приятелите - алкохолици на домакина с псевдоним Монка Локвата, преджобил един от жаргоните на интелектуалците и едва не настъпил бой.


В новото си амплоа на уж стилен и с нови зъби водещ, Вучков разочаровал продуцентите си в ТВ 2, задето изобщо не бил онзи сприхав и хаплив човечец, който разсмивал зрителя в СКАТ, разкриват хора от кухнята на телевизията. Професорът се правел на прилежен и, фъфлейки с новите си зъби, почти не му се разбирало дали обявява рекламите или казва довиждане на зрителите.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини