Слави Трифонов си имал проблеми с bTV за Мюзик Айдъл, можело да има собствена телевизия

"В интерес на истината ми предложиха да правя втория Music Idol, но аз вече бях изгубил интерес да работя по този начин. Имам взаимоотношения с мениджърския екип на bTV, които ни затрудняват работата. Например предлагат ми да участвам в конкурс... А аз в конкурси не участвам. И то не защото ми е под нивото да участвам, но е ясно аз и моите хора какво можем да правим. Изнесъл съм стотици битки и на мен може да ми се вярва", категоричен е водещият.

За телевизията на Мърдок компанията на Трифонов е правила "Вот на доверие", "Красавицата и отличникът", Five Stars, както и първите сезони на Survivor и Music Idol, които бяха сред най-рейтинговите шоута в българския тв ефир.

В момента "Седем осми" продуцира авторско музикално шоу "Пей с мен", което ще се излъчи по Нова телевизия.

Според Трифонов тук няма конфликт на интереси. Моментът, в който bTV е започнала работа с други продуценти е било ясен знак за водещият, че може да работи и с други телевизии. В случая – с Нова телевизия.

"Седем осми" преподписа договор за три години за продължаване на "Шоуто на Слави".

"Продъжаваме да правим инвестиции в bTV, но вече само в рамките на "Шоуто на Слави", добави Трифонов.

В плановете на "Седем осми" е заложено продуцирането на български ситком или сериал, както и амбициозната цел за създаване на собствена телевизия.

"Ако имаме шанса "Седем осми" да има собствена телевизия, вярвам, че ще променим телевизионния пазар", добавя Трифонов
Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини