Кайли запява "Моме, Калино"

Посветена на България песен ще е новият хит на Кайли Миноуг. Звездата се похвали, че вече подготвя парчето. Миноуг ще гастролира у нас напролет. "Искам да изпея местна популярна песен във всеки град, в който стъпвам. Но зная, че изборът ще е много труден.

За мен това е истинско предизвикателство. Досега не съм правила такова нещо", изповядва се Кайли пред в. "Мейл". Евтините билети за нейното шоу на 18 май на столичния стадион "Локомотив" вече се разграбиха.

Всички пропуски по 30 и 35 лв. бяха продадени за нула време, похвалиха се организаторите от "София мюзик ентърпрайсиз". Остават само тези по 40 за правостоящите и по 50 лв. за седящите места.


Сред феновете вече върви наддаване на кой роден хит ще направи кавърверсия звездата. Сред най-екзотичните варианти е "Назад, назад, моме Калино" или "Хубава си, моя горо".


Певицата идва у нас със 17 тира и около 50 души персонал. Тя иска да й се осигури вегетарианско меню. След операцията срещу рак на гърдата се отказа от силните подправки, използвани в любимата й тайландска кухня. Тя вече не близва газирани питиета, не хапва и нищо пържено.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини