РУСА ВОЙНА В НОВА - ГАЛА СРЕЩУ ВЕНЕТА

След като Венета Райкова опита да разтопи защитната броня на Гала с интервю в предаването Горещо в събота, двете водещи, които и без друго открай време не се харесват, вече са в състояние на студена война.



По коридорите на Нова шушукат, че русата амбиция от Пълна промяна се оплаквала от горещата блондинка. Според Гала нейната конкурентка за зрителски интерес прекрачвала границите на личното пространство.
Дали причината за раздразнението на бившето момиче на Къци Вапцаров обаче не е в липсата на очаквания интерес към Пълна промяна?



Това се питат повечето внимателни наблюдатели на меж дузвездните войни в родната
шоуиндустрия. Предаването на Гала не постига прогнозните резултати да се превърне в конкурент на Сървайвър и достоен заместник на Биг и ВИП Брадър. Даже Стар Академи - до момента най-слабият откъм рейтинг проект на Нова, се оказва истински гигант на фона на шоуто за пластични операции.



Според авторитети и Имаш поща показва негативна тенденция, а от 2 години именно това е визитката на Гала. Друга руса дама - Наталия Симеонова, ще бъде отмъстена, ако тази рубрика се провали. Защото именно на гърба на успеха на нейното шоу "Море от любов" продуцентите клонираха "Пощата".

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини