Разплакани мъже и непреклонни жени на Острова на изкушението

Почти към края си е „Островът на изкушението". До тук видяхме обвързани мъже с наранени чувства и свободно поведение, разстроени ангажирани жени, освободени изкусителки и изкусители, които накрая се оказаха влюбени.

В последния епизод се оказа, че Андрей, който определено събра най-много отрицателно мнение за себе си с грубото си отношение към приятелката си Кики и жените изобщо, е много романтичен мъж.

Единствената му цел да отиде в Мексико била да предложи брак на Кики. Тъй като в момента тя изобщо не желае да е с него, а е почти влюбена в изкусителя Дани обяви, че скрива годежния пръстен за приятелката си под скала в Карибско море.

„След една година ще се върнем с Кики тук и ще й предложа да се омъжи за мен. Ако не съм с нея, ще дам пръстена на друга жена", обясни бургазлията на Витомир Саръиванов.

В същото време другия активен в изкушенията обвързан – Филип, най-сетне си даде сметка, че много обича Милена и не е трябвало да се подлъгва по златкината хубост.

Милена обаче сравни Филип с чифт стари обувки, които с удоволствие би подарила на Златка.

Тази вечер момичетата трябва да се разделят с четирима изкусители на последния за тях Огън на откровението. От останалите изкусители ще си изберат този, с когото да прекарат най-незабравимата си среща.

Същото ще стане и на другия край на Остова, където са обвъзраните мъже и техните изкусителки.

Накрая, следващия петък, ще се срещнат 12 риалити героя - шест обвързани участника и техните изкусители.
Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини