Голата Хедър Милс №1 за 2007 година

Тайната порноснимка на Хедър Милс е най-шокиращата фотография за 2007 година. Това стана ясно от класация на авторитетния британски вестник "Нюз ъф дъ уърлд".

От изданието заявяват, че толкова публични резили и дибидюси никога не са виждали. Затова решили да им направят класация. Лайтмотивът е "кой най-много се изложи тази година".

Ексизгората на сър Пол Маккартни не можеше да се изложи по-жестоко.
Фрапиращата й разкрачена снимка стана и един от поводите за шумния й развод с битълса.

Зли езици пуснаха слуха, че рок динозавърът се молел разгулната му жена да се самоубие, та да не го посрамва повече. Тя обаче още го точи по съдилища, за да докопа някой и друг милион.

Втората позиция е за грубоватия мъжкар Оскар де ла Оя. Боксьорът мачо още не може да изтрие срама от челото си след публикуването на снимка, на която е облечен с мрежесто дамско боди и чорапогащи. Човек никога не знае какво се крие под обвивката.

Третото място е за лошото момиче Линдзи Лоън. Покрай всичките си бохемски изцепки през годината луничавата актриса се замеси и в лесбийски скандали. Кадрото, на което палавата Линдзи размахва остър касапски нож пред нежните си приятелки, спечели овациите на публиката.

Класацията на "Нюз ъф дъ уърлд" продължава до 50-а позиция. Назад се появяват и имената на прочутите палавници Парис Хилтън и Бритни Спиърс. Плешивата снимка на блудната Бритни е сред любимите на феновете.

Източник: standartnews

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини