Романтичните филми през април по BOX

"Дневникът на едно пиянде" с Джони Деп и Амбър Хард гледайте на 23 април от 21 часа. В края на 50-те години на XX в. неуспешен писател работи за пропаднал вестник в Пуерто Рико, където се пропива, впуска се в съмнителна схема със земя и се влюбва в мистериозна, но сгодена жена.

Романтичната комедия „Малка невинна лъжа“ проследява Бари (Andrew Scott - „Моят живот на филм“, „Братя по оръжие“), актьор, на който не му върви и чиято кариерата се разпада, откакто е изхвърлен от своята изключително амбициозна приятелка. Докато тя е продължила живота си, Бари е заседнал в миналото, търси нова работа и нова любов. Късметът на Бари се променя, когато среща момичето на
мечтите си Ани (Elaine Cassidy - „Стая с изглед“, „The Ghost Squad“), но от нервност той се обърква и казва малка невинна лъжа, че не е безработен актьор, а психиатър. Това което започва като невинна неистина ескалира в голям проблем. Как Бари да каже истината на Ани и може ли той да изиграе ролята на живота си, за да я задържи? Отговорът - на 17 април от 21 часа.

Още романтика по FilmBOX. На 29 април от 19:35 часа е канадският "Рисковете на любовта". След като се среща отново с Кристин, дъщерята, която е оставила за осиновяване преди 18 години, Пейтън
МакГръдър все още учи какво е да си родител. Тя се занимава също и с писането на рубриката „Лечител на сърцето“, както и с връзката със своя колега Кинг Данвил. Но когато Кинг моли Пейтън да се ожени за него, тя се страхува прекалено много, за да използва шанса за живот, какъвто заслужава. Писмо до Пейтън, написано от ревностен читател на нейната рубрика, води до ново приятелство, което учи Пейтън, че когато дойде време за вземане на решения, понякога трябва да си предпазлив, а понякога да послушаш сърцето си.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини