Валя Балканска и гайдарят Петър Янев подкрепиха изгряваща поппевица

Талантливата поп певица Антония Маркова представи първия си самостоятелен албум на вълнуваща промоция снощи в Пловдив. Събитието бе много лично, напълно в стила на Антония, която бе подкрепена на сцената от нейните близки приятели – великата Валя Балканска и виртуоза на гайдата Петър Янев. Над 350 приятели и верни почитатели уважиха концерта на изпълнителката, като залата в Центъра за сценични изкуства Stage 51 трудно успя за събере всички желаещи да се срещнат с нея на живо.

Концертът беше открит от забележителната Валя Балканска, която развълнува всички с космическото си изпълнение на „Излел е Делю хайдутин". Тя разказа за запознанството си с Антония Маркова и за незабравимото им изживяване с българската общност в Лондон през март.

„От любовта ми към музиката е роден и моят първи албум „Как ще те обичам””, разказа Антония на публиката. В самото CD са включени общо 16 авторски парчета на български и английски език, написани специално за младата изпълнителка от едни от най-добрите композитори и текстописци в България.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини