Фотоизложба представя 55-годишната история на СОУ "Васил Левски"

Изображение 1 от 15

    55-годишната история на СОУ "Васил Левски" показва изложба, открита в зала "Асен Крайшников" в Димитровград снощи. Близо 100 снимки проследяват годините от създаването на училището като основно до наши дни. То е основано през 1961 година като основно школо.

    Представен бе фото спомен от първата сграда на школото, годините на манифестациите, чавдарчетата и пионерчетата, успехите на талантите, хорът на училището. С днешна дата са изведени на табла множеството проекти и инициативи, които СОУ "Васил Левски" е реализирало.

    Изложбата откри директорът на училището Антон Иванов, който благодари на колегите си за положения труд при подготовката. Оказа се, че изложените снимки са малка част от архива на училището. Иванов подчерта, че и в трудните времена днес СОУ "Васил Левски" продължава да бъде училище с традиции. През годините в него са се обучавали близо 800 ученици, днес те са над 230.

    Проявата уважиха председателят на ОбС Гергана Кръстева, общински съветници, преподаватели, бивши възпитаници на училището и директори на димитровградски училища.

    Dimitrovgrad.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини