Загадъчни събития в пилотската кабина преди разбиването на Еърбъса (видео)

Данните от записите на разговорите в кабината на катастрофиралия полет на "Джърмануингс" показват, че един от пилотите е бил заключен извън кабината.

Това пише вестник "Ню Йорк таймс" от Париж, като се позовава на участник в разследването и на високопоставен военен, включен в разследването на катастрофата, предадоха световните аюгенции, цитирани от БТА.
 
Според изданието разговорите между пилотите са били нормални, докато един от тях не е успял да се върне в кокпита, след като го напуснал. Първоначално той почуква леко, но след като не получава отговор, първо потропва по-силно и след като отново не получава отговор, се опитва да разбие вратата, посочва ДПА.

Не е известно защо е излязъл пилотът, допълва ТАСС.

Сигурно е само, че в самия край на полета другият пилот е сам в кабината и не отваря вратата.

Засега няма официални коментари от разследването за записите на "черните кутии". 
 
Авиокомпанията "Луфтханза" заяви, че не разполага с информация, която може да потвърди статията на в. "Ню Йорк таймс". Според представител на германския авиопревозвач в момента главното е "да не се участва в различни спекулации".
При катастрофата загинаха 150 души от 18 страни, повечето от които са граждани на Германия и Испания, припомня Франс прес.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини