Ще съдят Мишел Бонев в Италия

Българската актриса Мишел Бонев да бъде съдена и процесът срещу нея да започне на 4 май 2016 г. – постанови римският съдия от предварителното следствие Маурицио Каивано, информира "Монитор". С решението си магистратът уважи повдигнатото от прокурора Еуженио Албамонте обвинение срещу нашенката, че била подложила на жестоко преследване чрез медии и социални мрежи Франческа Паскале - гаджето на Силвио Берлускони.

Хубавата неаполитанка предяви преди почти две години и половина иска към бургазлийката да й плати 10 млн. евро обезщетение за уронване на имиджа й в обществото. Скандалът между Драгомира Янева Бонева, както е истинското име на Мишел Бонев, и последната изгора на бившия италиански премиер се завихри някъде в средата на октомври 2013 г. Тогава българката участва в популярното токшоу „Обществена служба” на недолюбващия Берлускони известен журналист Микеле Санторо и обяви, че Франческа е лесбийка, която била поискала дори да преспи с нея.

Освен това официализирането на връзката й с Берлускони чрез годеж било чиста проба парлама за прикриване на сексигрите му с девойките от неговия обширен харем. Без много да се церемони нашенката оприличи лидера на италианската десница на мафиотски кръстник и обясни, че била принудена да мине през кревата му срещу финансирането на нейния минисериал „Жени в хазарта”.

По онова време италианските медии писаха, че от долна грешница Бонев се била обърнала за нула време в „морална икона”. Подбудите й за трансформацията обаче не били чисти, както се опитвала да ги представи, а съвсем користни, тъй като била закъсала за пари, защото преди да се реши да залее Франческа и Силвио с помия, тя се била опитала да ги рекетира, заплашвайки ги, че ако не й помогнат, ще ги размаже. Това става ясно от цитираните от медиите през октомври 2013 г. два есемесa, изпратени до гаджето на Берлускони от Мишел. Конкретната заплаха пък към Франческа била „дегизирана” в пореден SMS направо библейски: „Не ми пиши повече, че ти ще бъдеш винаги до мен, защото е една от многото ти лъжи. Благословени да бъдат тези, които са гладни и жадни за правосъдие, защото нахранени ще бъдат!”

Може да отнесе и решетки

И през май догодина Мишел ще седне на подсъдимата скамейка, обвинена в преследване на Франческа, нарушаване на личната й свобода и уронване на обществения й престиж. Няма обаче да бъде съдена и за клевета, както се смяташе първоначално. Ако бъде призната за виновна на предстоящия процес, според юристи българката може да бъде наказана да плати тлъсто обезщетение и дори със затвор.

Мацка от харема на Силвио го плаши с разкрития

Пищната латиноамериканка Маристел Поланко пожела да разкрие пред прокурорката Илда Бокасини подробности от купоните бунга-бунга на експремиера Силвио Берлускони, предаде нашият кореспондент в Италия. Момата е сред обвиняемите на започналия неотдавна в Милано процес срещу девойки от прочутите му сексвеселби, които са обвинени в лъжесвидетелстване в негова полза на първия процес „Руби”. Става дума за делото, на което Берлускони отнесе 7 г. затвор за секс с малолетната проститутка Карима Ел Махруг, наречена Руби, и за злоупотреба със служебно положение при измъкването й от ареста. Медиите коментираха готовността на знаещата много Поланко да се разприказва като дамоклев меч, който виси неумолимо над главата на Силвио.

Източник: http://www.24chasa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини