Изсветляване на веждите

Точно когато успяхме да се сдобием с плътни и тъмни вежди, козметичната и модна индустрия стартира налагането на съвсем друго влияние – това на изключително руси и дори бели косъмчета.

Първоначално видяхме нагледно ефектите от нея върху Кара Делевин и Кендъл Дженър, а сега и Ким Кардашян.

Развиването на тенденцията за изрусяване на веждите извади в съзнанието ни няколко много важни въпроси, на които намерихме точните отговори.

Независимо дали само от любопитство или от неистово желание да сме винаги „в крак“ с актуалното за сезона, предлагаме няколко съвета относно изсветляването на така наречената „рамка на очите“.

Трябва ли да изсветля веждите си?

Това е един от най-често задаваните въпроси, когато става дума за дръзката тенденция. Преди да се подложите на такава промяна, определете сами себе си. Ако обичате да бъдете винаги различни и дръзки, изсветляването на веждите може би е точно за вас.

По този начин ще се откроите като дама, следяща детайлно най-малките промени през сезоните и определено ще успеете да затвърдите себе си като истински моден фен. От друга страна обаче, желателно е преди това да определите какъв тип сте спрямо цветовата комбинация на косата, кожата и очите и да намерите известна личност, която да се яви поне с една идея нагледен пример.

Можете да изпробвате как ще ви стои подобна промяна като използвате бял молив, с който старателно да покриете естествения цвят на вашите вежди.

Колко светли да бъдат?

Ако твърдо сте решили, че ще се подлагате на тази процедура, най-добре стартирайте с един, до два тона по-светъл цвят от вашия естествен. Тази промяна е много осезаема за дами, които са с естествено черни вежди, тъй като колкото и да не ни се вярва, разликата с тъмнокафяво е много открояваща се.

Русите дами с бяла кожа трябва да внимават много с изсветляването, за да не заличат всеки цвят върху лицето си. Можете да експериментирате с различни пигменти и цветни очни линии или сенки за по-явен контраст.

Как да изсветля веждите си?

Тенденциите често не се получават така, както си ги представяме, особено ако сме решили да ги изпробваме сами. Желателно е поне първия път да се консултирате със специалист, който да ви даде обективно мнение и преценка за това, как ще изглеждате след това.

Не забравяйте, че боядисването на веждите не е много по-различно като процес от боядисването на косата и може да се наложи да се справяте с израснали „корени“, които да са по-тъмни от горната част. Имайте предвид, че изсветляването изисква своята поддръжка и определена доза търпение до постигане на желания резултат.

Източник: tialoto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    29
    295
    3 0
    14:21, 7 яну 2015
    грозна история-призраци
Последни новини