В полунощ с впити панталони и на ток

Няколко идеи как да се разкрасите за партито довечера

Новогодишна вечер стремглаво ни наближава и независимо дали ще я прекарате у дома с близките, или ще излезете за парти, нощта предполага специален дрескод. Това е последният ден от 2014-а и е редно да я изпратим с гръм и трясък.
Ако правите парти вкъщи, въведете дрескод. Може да бъде "нощта на оскарите" и всички да пристигат в зашеметяващ вид в надпревара кой е по-бляскав. Може да е обратното - щуро и неглиже. Или пък с мото: "Азия", и всички да се пременят в кимона и други подходящи аксесоари. Но при всички случаи ако има задачка, ще е по-весело. Не забравяйте и фойерверките. Ето някои идеи за стайлинга в празничната нощ.

Тоалетът
Фешън повелителите препоръчват рокли в металически цветове, поли с пера, кадифени гащеризони, кожени впити панталони и изобщо - нещо лъскаво. Роклята с гол гръб е интересна идея за експеримент и печелене на внимание. Някои съветват да прибегнете до друга крайност - да си купите сатенени пижами, с които ще се чувствате удобно и скъпо.
Не забравяйте и силата на аксесоарите - накити, перли, дантела, панделки, шалове, дори шапката могат да направят чудеса с тоалета.

Шик за
хаус парти
За щура нощ в клуб стайлингът ви трябва да е еклектика от нещо ежедневно и нещо по-празнично. Модни експерти предлагат къс гащеризон, лъскави ботуши и кожен елек с косъм.

Секси
Ще сте секси и ще ви е удобно с вече споменатите кожени впити панталони, които са вечен хит, както и с лъскав топ и сандали на платформи. Това е подходящо и за домашно парти, и за дискотека.

Женствени
Ако пък искате да разкриете романтичната си страна, облечете си бюстие от органза, пола с форма на камбанка и бляскави сандали.

Прическите
Заложете на вълнообразната плитка. Тя изглежда бохемски и придава едно ретро раг тайм излъчване. Същевременно е и елегантна. Просто перфектна за денс купон. Първо навийте косата с маша, поръсете я с лак и тогава я сплетете.
Друга добра идея е конската опашка. По този начин ще изпъкне лицето, гримът и бижутата. По-романтично настроените и заложили на рокли дами могат да приберат косите си в букли на една страна.

Ноктите
Някои маникюристи съветват да заложите на темата - по ноктите ви да има снежни човеци, елхи, снежинки. Според други е добре да са искрящи, в метални цветове и да добавите кристалчета върху тях. Ярките окраски са препоръчителни. През 2015 година ще бъдат на почит тюркоазените тонове, така че смело използвайте благородния цвят.

Бижута
Екстравагантни обеци ще откриете в галерия "Метаморфози" на ул."Елин връх". Художничката Ваня Иванова прави всеки модел уникален - от винил на стари плочи и цветни метални жички. Сребърните бижута са подходящи за тоалети в червено, сиво, синьо. Ако дрехите ви са в пайети, заложете на златния цвят.
Копирано от standartnews.com

Източник: http://www.vesti.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини