Пръстче, пръстче, я кажи!

Празник на цифрите събра първокласници, учители и родители в ОУ „Христо Ботев” в село Миладиново.Класната стая на първи клас в ОУ”Христо Ботев” в село Миладиново сияеше от цветове и коледна украса. Препълнена от родители и гости преливаше от вълнението на първокласниците. На Празника на цифрите показаха какво са научили в царството на Кралица Математика.
Чрез игри разкриха уменията си да събират и изваждат, макар и с помощта на пръстчетата. Класната ръководителка Невин Камбер ръководеше емоционалния спектакъл, а родителите с гордост наблюдаваха децата си при безгрешното решаване на оригинално предложените задачи. Кулминацията настъпи, когато пристигна Дядо Коледа и децата решиха правилно „изпратените” от него задачки – закачки в специална презентация.
Доволен дълго очакваният гост се развесели от подаръка на първокласниците-танц на снежинките и празник в училището в Миладиновотропливо хорце. Директорът на училището Байрам Юсеин в поздрави всички и каза, че училището ще е успешно, само когато си партнира с родителите.Не след дълго на Празника на буквите те вече няма да питат пръстчетата, а ще покажат, че могат да четат сами. В тяхна помощ е спечеленият тази година проект към ЦОИДУЕМ: „Нашето бъдеще е в нашите ръце”.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ст
    Стоян
    0 0
    14:47, 19 дек 2014
    Евала на децата и учителите. Знайте - не всеки го може. Дори и в града. Кой ще каже, че са от Миладиново ?
Последни новини