Вижте какви приятели сте според зодията!

Приятелите са най-близките ни хора, с които споделяме всички добри и лоши моменти. За някои приятелството е нещо преходно и незначимо, а за други то означава всичко. Оказва се, че отношението на човек към обкръжението му се определя до голяма степен от зодиакалния му знак. Вижте колко верни приятели могат да бъдат представителите на различните зодии.

ОВЕН

Саможертвени и непостоянни

Овенът не се задоволява с трима най-добри приятели. Тъй като е чаровен, деен и всеотдаен, той успява да привлече огромен брой “близки” хора в орбитата си. Готов е на големи жертви за тези, които в момента смята за важни. Но що се отнася до дълготрайните приятелства - те са доста малко. Овните имат навика да се “влюбват” във всеки пореден интересен човек и да го обграждат с внимание и обожание. Този период може да продължи с години, докато интересът им малко по малко не угасне. Единствените, които ще се задържат за цял живот покрай Овена, са хора със сходна енергичност и сила на характера.

ТЕЛЕЦ

Верни до гроб

За Телците приятелството е важно нещо както и семейните връзки. Това са двете неща, на които представителите на този знак никога не гледат през пръсти. Изключително лоялни са и към двете групи близки хора. Обикновено дружеските връзки се формират още в детството и остават през целия им живот. Ако заслужите приятелството на Телец, трябва да знаете, че то ще е до гроб. Той е в състояние да повдигне планини за вас и би рискувал собственото си благополучие, но и очаква същото. Отрицателната му черта е склонността да ревнува от останалите ви приятели. Телците са интелигентни, топли хора, с чувство за хумор.

БЛИЗНАЦИ

Мразят да им досаждат

Като социални същества те обожават да прекарват време с приятелите си. Имат много и всякакви. Едни са за купоните, други - за в нужда, трети - да им поплачат на рамото, когато имат лична драма, а четвърти им трябват, за да обсъждат важни дела като езотерика, футбол, политика, изкуство, накъде върви светът като цяло и България в частност. Ако можете да се вместите във всички тези критерии и сте достатъчно комуникативни, значи сте перфектният приятел за тях. Близнаците са силно привързани към близките си, но мразят да им се натрапват и да им досаждат. 

РАК

Силно интуитивни

Те са винаги готови да се притекат на помощ на приятелите, освен ако това не накърнява по някакъв начин семейното им благополучие. Защото за тях семейството е номер едно. Подбират хората, с които се сближават, да са им близки по темперамент и интереси. Раците са домошари и обичат да прекарват с приятели не по заведения или по горите и баирите, а вкъщи - в кротки домашни занимания. Силно интуитивни хора са и надушват кога имате проблеми. Същата интуиция обаче може да ги подведе и да си мислят, че знаят неща, които всъщност не са верни. Както и да прибързат с изводите.

ЛЪВ

Не са тиранични

Те са сред най-щедрите приятели в зодиака. Биха направили всичко, за да ви помогнат. Лъвовете са силни личности, самоуверени и с добро самочувствие. Затова е така лесно да се другарува с тях. Не са склонни да се поддават на всемирна тъга, не са мнителни и рядко имат комплекси. Не изискват непрекъснато да им отдавате цялото си време и внимание. Рядко можете да видите Лъва самотен - общуването им е втора природа. За да сте близък приятел с тях, трябва да сте им равноправен - да издържате на темпото им, да успявате да защитите територията си и да запазите личното си достойнство. 

ДЕВА

Безценни съветници

Човечността им ги прави едни от най-грижовните другари. Ако сте болни - те са първите, които ще се притекат на помощ. Това, че са толкова методични, означава, че няма да пропуснат нещо важно - да ви честитят рождения ден или да ви напомнят, че утре трябва да отидете на профилактичен преглед. Девите са деликантни приятели. Предпочитат първо да анализират ситуацията, преди да тръгнат да ви вкарват в правия път. Съветите им са винаги на място, практични и добре обмислени. Не са добри в изразяването на чувства, но пък делата им говорят достатъчно. 

ВЕЗНИ

Лесни за общуване

Всички искат да са край Везната. Тези хора са обградени от аура на хармония и спокойствие, която притегля като магнит. Да, могат да са малко нерешителни. И вероятно ще им отнеме време да се притекат на помощ, но когато дойдат, ще се развъртят и на бърза ръка ще оправят нещата. Умеят да преценят трезво как да постъпят, така че да се избегнат усложненията. Те са весели и лесни за общуване. Няма да ви натоварят с мрачното си настроение. Приятелството е важна част от представата им за щастлив живот. Обичат да прекарват време с близките си и са едни от най-добрите организатори на празненства и екскурзии. 

СКОРПИОН

Не прощават предателството

За да сте приятел с тях, трябва да сте откровен и честен. Скорпионът се сдружава с хора, които са му равни по остроумие и интелект. Ще му отнеме време, докато наистина се сближи с вас и ви приеме. Но от този момент нататък можете да сте сигурни в лоялността на му. Ако ви трябва зло куче, което да нахапе всичките ви врагове - викайте на помощ приятеля си Скорпион. Той ще ви брани злостно от всички нападки. Ще се уверите, че може да бъде и себеотрицателен - дори ако това означава да ви даде и ризата от гърба си. Но ако го разочаровате или нараните с предателство, не очаквайте прошка. 

СТРЕЛЕЦ

Никога не ги ограничавайте

Човекът в центъра на онази шумно кикотеща се компания в сладкарницата е Стрелец, не се съмнявайте. Ако чуете бодри планинарски викове някъде вдън гори тилилейски, да знаете, че там има Стрелец. Това са хора шумни, енергични и весели. Около тях кипи от живот. Приятелите им са от цял свят, от всякакви етнически, религиозни и културни принадлежности. Щедри са, не са злопаметни и са готови почти винаги да простят. Биха направили абсолютно всичко за близките си. Но ненавиждат, когато някой се опитва да ограничи свободата им. Това може да стане причина за прекъсване и на най-здравото приятелство. 

КОЗИРОГ

Излиянията ги ужасяват

За приятелите Козирогът е прекрасна компания - купонджия и шегаджия. Представителите на този слънчев знак не са социални хора като Везните или Близнаците. Те обикновено имат ограничен кръг от близки, с които се събират и в делници, и за празници. Обграждат се с почтени и верни другари със сходни възгледи. Държат на тях и не се колебаят да им помогнат. Облагодетелстваните да попаднат в приятелския кръг на Козирога ще се уверят, че той е стабилен и честен човек. Знае се, че не е по душевните излияния. Ако се наложи да потърсите утеха след тежка раздяла, Козирогът не е точно човекът, готов да ви изслуша.

ВОДОЛЕЙ

Сближават се трудно

Дълбоката им чувствителност и вродената предпазливост ги прави много трудни за сприятеляване. Те са уязвими и затова рядко се разкриват. Водолеите са с непоклатими убеждения, които в съчетание с директния им, нетърпящ увъртания подход, ги прави тежки за издържане. Човек трябва наистина много сериозно да е решил да завоюва Водолея за приятел, за да се хвърли в тази тежка битка. Крайният резултат си заслужава - веднъж спечелен, той е готов да жертва дори живота си заради приятеля. Който от своя страна, трябва да е артистичен, интелектуален и честен. 

РИБИ

Надушват проблемите

В интерес на истината те са единствените, които често поставят нуждите на приятелите си пред своите собствени. Ако търсите вярност, безрезервна подкрепа, съчувствие и несекващо внимание, Рибата е вашият човек. При нужда се отзовават начаса и се хвърлят право с главата напред да ви спасяват. Благодарение на силната си интуиция, съчетана с обичта им към приятеля, те имат почти свръхестествените способности да надушат, когато нещо не е наред. Неприятното при тях е, че когато им потънат гемиите, непременно ще ви уведомят. При това с порой от думи и сълзи.

Източник: http://www.novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини