Майкъл Джаксън, A Place With No Name - видеопремиера

Още едно ново видео на Майкъл Джаксън обиколи света тези дни.  "A Place With No Name"! Песента е римейк на класиката от 1972г. на групата "America" -  “A Horse With No Name”.

"A Place With No Name" e вторият официален сингъл от посмъртния албум на краля на поп музиката - Xscape - който излезе през май т.г. от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Видеоклипът към "A Place With No Name" е създаден от култовия режисьор и носител на редица награди - Samuel Bayer, създал някои от най-емблематичните видеа на Нирвана и Ролинг Стоунс. Samuel Bayer следва концепцията на Майкъл за късометражен музикален филм и във видеото "разказва" историята на мъж, съблазнен от мистериозна жена на магическо място. Във видеото са използвани непубликувани кадри на Майкъл Джексън от продукцията “In The Closet” от 1992 година.

Ексклузивната 24-часова онлайн премиера на видеото се състоя в Twitter (http://twitter.com/michaeljackson/) на 14 август. Във видеото можете да видите част от световната премиера - на Таймс скуер. Най-новият клип на Джако се върти и по еТВ.

XSCAPE оглави класациите по продажба на албуми в 52 страни (включително и в България) и влезе в Топ 5 на чартовете в още 87 държави. Албумът дебютира на #2 в "Billboard Top 200", както и стана #1 в класациите на Amazon и Spotify.

Пилотният сингъл от албума “Love Never Felt So Good” в дуетната версия на Майкъл и Джъстин Тимбърлей стана #1 в САЩ и оглави сингъл чартовете на още 17 страни. Песента влезе в Топ 5 на други 67 държави по целия свят. Сингълът регистрира най-високия дебют за Майкъл Джексън в Билборд от 1995 година насам се превърна в 49-тия му поред хит в Топ 20. 

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини