Баща застреля 4 от децата си и двама възрастни

Мъж застреля четири от децата си и двама възрастни и рани 15-годишната си дъщеря. Драмата се разигра в предградие на американския град Хюстън, щата Тексас.
Около 18 ч. местно време в сряда, на тел. 911 позвънило 15-годишно момиче, което казало, че е простреляно от баща си, който иска да убие и баба й и дядо й, съобщи Фокс Нюз.

По първоначална информация на местната полиция мъжът, чиято самоличност все още не е съобщена, застрелял четири от децата си и двама възрастни - 39-годишен мъж и 33-годишна жена, и прострелял в главата 15-годишната си дъщеря. Трагедията се разиграла в къща в Спринг - предградие на Хюстън. След това стрелецът тръгнал към къщата на тъстовете си, а дъщеря му, въпреки че била простреляна, успяла да сигнализира.

Убитите деца са две момчета - на 4 и 14 години, и две момичета - на 7 и 9 години. Три от тях са починали на място, а четвъртото - в местна болница. 15-годишното момиче е транспортирано в лечебно заведение в критично състояние.

Бащата е бил обкръжен и с него са започнали преговори. Няколко часа по-късно той се е предал на полицията. Съобщава се, че мъжът е на възраст между 30 и 40 години.

По информация на органите на реда причина за масовото убийство е семейна драма. Стрелецът и съпругата му били разделени. По време на стрелбата жената е била извън щата. Две от децата им били осиновени. Все още не е ясно има ли роднинска връзка между двете възрастни жертви и убиеца.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини