Можете да си хапнете една „Мая Манолиева”

Конкуренцията между заведенията по морето е огромна и те се надпреварват в опитите си да привлекат клиенти чрез оригиналност. Добре са се справили обаче собствениците на ресторант в курорта Черноморец. Те са решили да кръстят пиците, които предлагат, с имена, които намигват за водещи фигури от родната политическа сцена.

Най-евтина се оказва пицата "Мая Манолиева", която е без месо. Освен нея, за вкуса на летуващите се борят и пиците „Деан Пеевски” и „Никола Бареков”. 

„Общо между пиците и политиците - няма. Имената на пиците само  напомнят за тях. Идеята възникна преди две години, когато решихме да  предлагаме пици в нашето заведение. Искахме да сме малко по-различни от  останалите и да привлечем повече клиенти. Наистина имаше ефект. Хората го приеха с голям интерес и насмешка. Някои дори се снимаха за спомен”, разказа един от собствениците на бистрото, предлагащо пиците - Айхан Торбов, предаде Нова телевизия.
 
Майсторът на пиците Ерджан Исмаилов обясни, че всички подправки за пицата „Мая Манолиева” са кюстендилски, но отказа да издаде какви са те.
Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини