Сидеров твърди, че САЩ ще местят ядрено оръжие у нас

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заподозря съюз между ГЕРБ и ДПС. Той обвини правителството, че действа под американски натиск и подкрепи вота на недоверие.
Още преди петият вот на недоверие към кабинета - за провал във финансовата политика, да бъде отхвърлен, Сидеров заяви от трибуната на парламента:

"Имам чувството, че ГЕРБ нямат желание за избори. Влизам в залата, колегите са ми тук, тука сме. Ние сме готови да подкрепим този вот, но те май се договарят с ДПС".

Той нарече депутатите от другите партии "мушмороци" и "сладкопойни чучулиги" и се възмути от замразяването на на проекта "Южен поток".

"Чашата преля - Маккейн (американският сенатор - б.р.) наставлява сегашния премиер тук, а пък експремиерът Бойко Борисов отива във Вашингтон да го съветват там. На американците им обещават шистов газ. Те се готвят да разположат ядрени ракети в България и всичко това е уговорено", каза лидерът на "Атака".

Той добави, че САЩ се гласят да преместят ядрено оръжие от Холандия у нас. Според него, ако тук се разположи ядрено оръжия и "се надупчи Златна Добруджа" за шистов газ, сегашните елементи на криза ще ни се сторят детска песничка.

Сидеров призова всички – "мъжете, когато се бръснат пред огледалото, а жените – когато си слагат червило", да помислят каква е разликата между Орешарски, Станишев и Борисов.

"С какво ви накараха да се откажете от „Южен поток”, с какво ви притиснаха?", попита той риторично тримата изброени.

Националистът категорично отхвърли тезата, че „Атака” е работила за правителството на Пламен Орешарски през изминалата една година. Златният пръст на Сидеров е лъжа, отсече той. По думите му партията се е опита да прокара някои важни неща, едно от които повишаване на доходите на българите.

Според него следващото правителство на България няма да е по-добро от сегашното.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини